Ambachtelijke vervaardiging extensions

Naast dat wij extensions leveren aan kapper en particulier vervaardigen wij de extensions op ambachtelijke wijze (weft en individuele) zelf. En niet alleen extensions, maar ook onze haarwerken zoals knotjes, closure en onze volumizer worden door ons zelf gemaakt van natuurlijk menselijk remy haar, dus geen synthetisch materiaal.

100% menselijk haar

Wij kunnen u garanderen dat er alleen 100% menselijk haar wordt gebruikt. Wij hebben de gehele productie zelf in de hand en geheel naar wens van de klant op maat maken en leveren.
100% Russisch blond virgin haar? Het kan bij ons, op bestelling!
Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Micro-rings

Veel mensen zijn bang voor de gevolgen voor hun eigen haar na het dragen van extensions. Wie kent ze niet, de vrouwen met afgebroken en/of uitgevallen haar door jarenlange gebruik van haarextensions? 

De reden hiervoor is dat men in Nederland vaak werkt met achterhaalde methodes; te weinig aanhechtingspunten, te veel haar aanbrengen waardoor dit te zwaar is voor je eigen haar en werken met lijm.

In de VS werkt men al jaren met micro-rings. Kleine metalen ringetjes die ervoor zorgen dat de extensions op hun plaats blijven zitten, zonder daarmee het eigen haar te beschadigen en zonder lijm. Probeer deze methode een keer en wij garanderen je... je wilt nooit meer anders!

Uw haar opnieuw geweft

Heeft u zelf haar en het moet opnieuw geweft worden? Het kan bij ons. 

Snelle service 

Door dat wij zelf produceren, kunnen wij een snelle service verlenen bij een reparatie aan een haarstuk. 

 

© 2013 - 2020 Veronica' s Extensions en Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel