Haarwerken

Ook voor haarwerken zoals: knotjes, paardenstaarten, haarstukjes, volumizers, halfpruik, volledige pruik, pony's, u-pieces e.d. kunt u ook terecht bij Veronica's Extensions en Haarwerken.
Helaas kunnen wij u online geen prijsopgave geven; maar uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel in Bergen op Zoom voor een geheel vrijblijvend advies van Veronica.

Neem eventueel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Alles wordt door ons op maat gemaakt naar wens van de klant.
Ook voor de haarstukken maken wij gebruik van enkel en alleen 100% remy menselijk haar.

Aangezien wij de haarwerken zelf vervaardigen kunnen wij eventuele beschadigingen snel repareren in onze eigen atelier. Bij ons gaan geen haarwerken terug naar de fabriek zoals bij sommige andere wel het geval is.

Wat is een volumizer

Een Volumizer is een haarstuk die wij zelf vervaardigen. Wij maken het uiteraard op maat en kleur van de klant, van echt  remy mensenhaar.

Dit is een haarstuk waarbij uw eigen haar door het haarstuk heen wordt gehaald en met het haarstuk wordt geintergreerd waardoor het heel natuurlijk oogt.  Het haarstuk wordt vastgezet met uw eigen haar.

Hierdoor beleeft u vrijheid en zelfvertrouwen. Met de Volumizer kunt u zwemmen, de achtbaan ingaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of het haarstuk goed blijft zitten.  Een nadeel is dat de Volumizer iedere 6 weken opnieuw vast moet worden gezet , omdat de volumizer net als bij extensions met je eigen haar eruit groeit .

Alopecia haaraandoening

Alopecia areata (de naam betekent pleksgewijze kaalheid) is een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Deze aandoening kan op elke leeftijd optreden, bij zowel mannen als vrouwen. 

Met onze volumizers van écht menselijk remy haar zorgen wij ervoor dat van uw alopecia haaraandoening niets meer te zien is. 

Vraag naar de mogelijkheden.

© 2013 - 2020 Veronica' s Extensions en Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel